NAŠA PEVAČICA TRUDNA SA MILIONEROM: Ostavila 14 godina starijeg, raskinula veridbu, a sad čeka bebu, otkriven i pol

Pevačica Nadica Ademov je u drugom stanju i čeka prvo dete.

Instagram / ademov_nadica

Nadica Ademov, koja se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", nedavno je otkrila da je nakon prethodnih ljubavnih brodoloma ponovo srećna u ljubavi. 

Pevačica je pre više od tri godine raskinula veridbu sa tadašnjim izabranikom Nenadom Paunkovićem, a prethodno je ostavila 14 godina starijeg partnera zbog kojeg je, kako se pisalo, bila u svađi sa roditeljima. Međutim, sada je ponovo pronašla sreću.

Nadica već neko vreme uživa u ljubavi sa partnerom Damirom, za kog se piše da je milioner, a sada je otkriveno i da je pevačica trudna i da par čeka prvo dete.

Nadica i Damir organizovali su žurku na kojoj su saznali pol bebe - dobiće devojčicu. Budući roditelji nisu krili sreću zbog lepih vesti, a odmah su usledile brojne čestitke.

This browser does not support the video element.

Nadica Ademov otkrila pol bebe  Instagram

Pevačica je nedavno otkrila da bi volela da se uda za Damira, kao i da svadbu organizuje na dve lokacije - u Beogradu i u Istanbulu.

"Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin Pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju", rekla je ona pre nekoliko meseci. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna