KUVAM SRPSKA JELA, A MUŽ NAJVIŠE VOLI SARMU: Kaća Grujić ekspresno smršala posle porođaja - Dve stvari su ključne

Pevačici Katarini Grujić prija miran, porodičan život, koji vodi poslednjih godina.

ATA / Amir Hamzagić

Otkako se udala za fudbalera Marka Gobeljića i rodila ćerku Katju, Katarina Grujić uživa u potpuno drugačijem načinu života od onog koji je vodila ranije. Posvećena je naslednici, suprugu i domu, iako i dalje uživa u svom poslu i bezrezervno se daje publici.

Iako ima pomoć oko deteta, pevačica se trudi da najveći deo obaveza obavlja sama, i u tome uživa.

"Mislim da je sve stvar dobre organizacije, nije lako. Što se tiče kućnih poslova, odavno sve znam sama da napravim, skuvam, očistim, i mogu vam reći da u tome uživam i da me to opušta i rasterećuje. Što se tiče Katje, moram priznati da mi pomažu i Markovi i moji roditelji, ali imam i divnu dadilju koja uskoči svaki put kada je neophodno, kada putujem zbog posla ili imam gostovanja po tv emisijama. Za sada sve ide glatko", rekla je ona za "Informer".

Instagram / katarinagrujic.doll 

Kaća se odlično snalazi i u kuhinji, a najviše voli da sprema srpske specijalitete.

"Znam i obožavam. Od bake sam naučila najbolja naša nacionalna jela, kuvam ih sa uživanjem. Ništa manje nisam uspešna ni u pravljenju modernijih recepata, ali Marko najviše voli sarmu, pa mu to najčešce i spremam", sa osmehom je rekla Grujićeva.

Pevačica je ćerkicu rodila u decembru 2021. godine, a vrlo brzo nakon porođaja vratila je liniju koju je imala pre trudnoće. Ističe da su za to isključivo zaslužni pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost. 

"Isključivo ishranom i napornim treninzima. Laž je da rezultat dolazi tek tako, kao i priče o genetici. Može ona da vam bude naklonjena, ali bez rada i truda, džaba", objasnila je Katarina, koja priželjkuje da sa suprugom proširi porodicu.

Instagram / katarinagrujic.doll 

"Maštala sam i maštam, radim na tome i želim da Marku podarim bar još dvoje dece, a Katji sestru i brata", zaključila je za pomenuti medij.

Fotografije sa crkvenog venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna