BILA SINONIM LEPOTE, A SAD JE NIKO NE PREPOZNAJE: Ljudi u neverici zbog izgleda slavne glumice - šta se desilo sa njom?

Fatalna plavuša uništila lice plastičnim operacijama.

Profimedia

Kim Bejsinger pojavila se na zabavi koju je organizovala njena ćerka Ajrland Boldvin povodom dolaska prve bebe. Glumica koja je nekada bila sinonim za lepotu i ženstvenost iznenadila je izgledom. Naime, poznata plavuša se podvrgla brojnim estetskim korekcijama, pa mnogi komentarišu da je neprepoznatljiva i da se potpuno uništila.

"Ista je Miki Rurk", "Tužan prizor, bila je prava lepotica", "Teško je i prepoznati ko je na fotografijama", samo su neki od komentara na izgled 70- godišnje glumice.

Kim Bejsinger bila je među najtraženijim glumicama Holivuda. Ulogu Bondove devojke prihvatila je 1983. godine prihvatila, a planetarnu slavu donela joj je uloga u filmu "Devet i po nedelja". Na vrhuncu popularnosti udala se za glumca Aleka Boldvina a ćerku su dobili 1995. godine. Kada je njihov brak okončan glumica se povukla iz javnosti, prestala je da snima, a godinama se borila sa napadima panike i agorafobijom.

"Morala sam ponovo da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je teško kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni", rekla je glumica.

Glumica je rođena 8. decembra 1953. godine, a mnogi misle da je preterala sa estetskim korekacijama. Kako izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kim Bejsinger neprepoznatljiva zbog estetskih operacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna