BIVŠA DEVOJKA MILANA MARIĆA STIGLA U BEOGRAD: Razlika u godinama bila je velika, a hoće li susret promeniti sve

Milan Marić osvaja sva ženska srca, a kako žena može da osvoji njegovo? Glumac i, od ove godine, voditelj "Pesme za Evroviziju", ne govori o svojim ljubavima, pa ni o Nini Volić s kojim ni 20 godina razlike nije bila prepreka.

ATA / Antonio Ahel

Milan Marić je uzburkao ženska srcapojavom u ulozi voditelja na takmičenju "Pesma za Evroviziju". Dame nisu ostale imune na njegovu pojavu u elegantnim odelima pa je živnulo interesovanje za njegov emotivni status - da li je sam, da li je zauzet, ko su bile njegove partnerke, kakve žene voli.

Slučaj je hteo da baš ovih dana, na ovogodišnjem FEST-u bude predstavljen film upravo njegove bivše partnerke Nine Volić. Milanova veza sa Ninom je bila, u vreme dok su se zabavljali, predmet velike pažnje.

Najveći razlog je bio u činjenici da je ona bila starija skoro dve decenije - u to vreme on je imao 24, a ona 43 godine. Romansu su otpočeli neposredno posle njegovog diplomiranja. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom “Mali mi je ovaj grob”. 

Sada Nina predstavlja na FEST-u film "Baci se na pod", a ovoga puta je u pratnji drugog fatalnog momka regionalnog glumišta - Gorana Bogdana. Da li će Milan pokazati neki znak podrške njenom filmskom prvencu, još se čeka da se vidi. O raskidu je govorio uopšteno.

"I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak, jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku", zaključuje Marić.

Marić retko govori o svom privatnom životu. Tek povodom veze sa Miom Bjelogrlić, izjavio je da mu se čini kako dolazi vreme zasnivanja porodice. 

Instagram / eugensmesni 

"Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: `Ajde, ajde, vreme ti je… `", rekao je glumac, pa otkrio šta je to što prvo primeti na ženama:

"U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna