SKORO DVE DECENIJE BIO U VEZI, A NIJE ŽELEO NI BRAK, NI DECU: Verio se Džon Ham, osvojila ga 17 mlađa Ana

Glumac verio svoju izabranicu.

Profimedia

Džon Ham je bez ustručavanja govorio da ne želi da ima decu jer sebe ne vidi u roditeljskoj ulozi.

"Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", rekao je glumac koji je, kako se navodilo, zbog toga i raskinuo vezu dugu 18 godina sa glumicom i scenaristkinjom Dženifer Vestfeld. 

"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati decu. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica tada, a Džon je ubrzo uplovio u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Anom Oskiolom.

Par se upoznao na snimanju serije "Mad Man" a zajedno su od d2017. godine, iako su svoju vezu skrivali do 2020. Kako prenose strani mediji glumac je svoju dragu najzad zaprosio, a ona je oduševljeno pristala.

Profimedia 

Šuškalo se da je Džona zaljubljena slavna Dženifer Aniston, ali ona to nikada nije potvrdila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna