BILE SU MI VEZANE NOGE, PRVI PUT U ŽIVOTU MI SE TO DESILO: Kristina Radenković konačno bez gipsa, želi što pre na posao

Kristina Radenković je spremna da se vrati na posao, nakon što su joj skinuli gips. Voditeljka je polomila obe ruke na skijanju, evo kako je došlo do nezgode.

Instagram / krisradenkovic

Kristina Radenković je objavila vest da joj je skinut gips sa obe ruke, tako da će polako početi da se vraća uobičajenim aktivnostima. Premda će, verovatno, morati da se podvrgne i fizioterapiji što je uobičajeno nakon preloma, ipak su pred njom bolji dani.

Voditeljka je ispričala kako joj se desilo - po prvi put u životu - da doživi frakturu. Tvrdi da bi sve bilo drugačije da joj nisu bile vezane noge.

"Bilo bi drugačije i da sam bila u treningu", kaže Kristina. Do pada je došlo zbog premora, kako sama objašnjava, ali ni situacija na stazi joj nije išla na ruku. 

Kristina je sa porodicom bila na skijanju u Francuskoj i vozila je snoubord - skiju na kojoj su istovremeno obe noge. Za to je potrebna posebna veština, a očigledno i fizička sprema koju voditeljka nije imala. 

Instagram / krisradenkovic 

"Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan", uverena je. "Desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu.

Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo", objasnila je voditeljka. 

Prva pomoć joj je ukazana u Francuskoj, gde su joj i stavili gips, ali su po povratku u Beograd intervenisali naši lekari kako bi ona mogla da se što pre vrati poslu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna