KAD PLATIM STRUJU I HRANU, OSTANE MI ZA KREM BANANICE I DVE ŽVAKE: Saša Popović otkrio kolika mu je tačno penzija

Saša Popović zvanično je penzioner, iako i dalje radi punom parom.

ATA Images/Antonio Ahel

Muzički mag Saša Popović pre nekoliko godina se penzionisao, ali nije prestao da radi. I dalje vodi glavnu reč u "Grandu", a muzičko takmičenje "Zvezde Granda", čija je 16. sezona trenutno u toku, već više od deceniju i po je najpopularniji šou ovog tipa u regionu.

Pored toga, Saša je novac uložio i u nekretnine, zatim obezbedio svoju porodicu, ćerki i sinu kupio je stanove, a sada je otkrio i koliko tačno iznosi njegova penzija.

"Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja dvadeset i kusur godina imam veliku platu i velike sam doprinose plaćao", rekao je za "Kurir" Popović, koji je zatim ispričao i na šta troši novac od penzije.

ATA / Antonio Ahel 

"Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake", rekao je Saša.

Popović je iznedrio mnoge zvezde, a kako kaže, uvek se trudio da svim mladim pevačima pristupi na drugarski način.

"Moj odnos je profesionalan i kolegijalan. Nikad se nisam trudio da budem onaj pravi direktor i da im kažem: 'Slušaj, ti moraš ovo ili ono'. Pitajte svakog pevača da li sam pretio, vikao ili se nepristojno ponašao. Prema svima sam se od prvog dana postavio kao da sam im drug i da smo zajedno odrasli", iskren je Saša, koji priznaje da ga je razočarao jedino Milan Stanković, koji je pre nekoliko godina odlučio da napusti "Grand" produkciju.

Instagram/Milan Stanković 

"Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: 'Direktore, ja neću više da budem u 'Grandu', hoću da raskinem ugovor.' Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: 'Direktore, ja neću da budem zbog toga i toga'", ispričao je Popović za pomenuti list.

Deo luksuzne vile u kojoj Saša Popović živi sa suprugom Suzanom Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna