STRAVIČNA SUDBINA BIVŠE SUPRUGE SLAVNOG BOKSERA: Voleo je 9 godina, ona ga javno prevarila - sad je doživela tragediju

Glumica Hajden Penetijer preživljava najteže momente u životu.

Profimedia

Glumica Hajden Penetijer doživela je stravičan bol. Njen mlađi brat Džensen Penetijer preminuo je u 28. godini, potvrdio je magazin Pipl. Uzrok smrti za sada je nepoznat.

Kako prenose strani mediji, u nedelju kasno poslepodne, u Džensenovu kuću u Holivudu pozvana je Hitna pomoć, a potom policija. Mladić je bio glumac u usponu i sledio je primer pet godina starije sestre, koja je bila u braku sa ukrajinskim bokserom Vladimirom Kličkom sa kojim ima ćerku Kaju.

Hajden se još nije oglasila povodom tragičnog događaja. Brata je poslednji put videla krajem januara, kada je on i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Hajden je bila u centru pažnje zbog veze, a potom i braka sa ukrajinskim bokserom Vladimirom Kličkom. U emotivnu vezu uplovili su 2009. godine, a pet godina kasnije dobili su ćerku Kaju. Ubrzo nakon što je postala majka glumica je zapala u postporođajnu depresiju. 

Glumica je ubrzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom. Njihova veza je bila burna, a pisalo se da je Brajan pretukao glumicu na Dan zaljubljenih 2021. godine.

Hajden je izgubila starateljstvo nad ćerkom o čemu je govorila javno sa punom bola.

Profimedia 

"To je urađeno na uznemirujuć način. Najteže mi je bilo da potpišem te papire. To je bila najteža stvar koju sam u životu uradila", ispričala je Penetijer.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna