NAJLEPŠA TURSKA GLUMICA NESTALA POSLE ZEMLJOTRESA: Cela Srbija je voli, da li se desilo najgore

Lepa Firuze iz planetarnog hita "Sulejman Veličanstveni", crnooka Sila iz istoimene TV serije je nestala posle zemljotresa u Turskoj. Obožavaoci glumice Džansu Dere strepe da joj se desilo najgore i da je ostala negde pod ruševinama.

Instagram / cansudere

Glumica Džansu Dere nestala je nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Kako pišu pojedini turski mediji, strepi se da je Džansu Dere  pod ruševinama, jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa, pa se sumnja na najgore.

Svi koji uživaju u turskim serijama zavoleli su Džansu kao lepu Silu iz istoimenog ostvarenja ili kao Firuze iz planetarnog hita "Sulejman Veličanstveni". Krhka lepotica krupnih očiju dopala se mnogima, a u Turskoj je apsolutna zvezda.

Zato nije ni čudo što se sa strahom šire glasine zbog činjenice da se ne zna gde je lepa Džansu posle tragičnog zemljotresa koji je opustošio delove Turske.

Pojavile su se glasine da je bila na jugu zemlje kada je do zemljotresa došlo, ali niko još ovo nije potvrdio. Strašne sumnje podgreva i činjenica da se ne oglašava ni porodica glumice. Poslednja objava na njenom Instagram nalogu nosi datum 5. januar, ali ona je poznata po tome što se ne oglašava na društvenim mrežama "svaki čas". 

Sa druge strane, u turskim medijima su se pojavili i tekstovi u kojima se tvrdi da su glasine krenule od jednog običnog videa na TikToku. Osuđuje se mogućnost da neko koristi ovakvu katastrofu da svoj video klip učini viralnim.

Štaviše, ima najava da će uskoro biti održan i teleton u kojem će učestvovati mnogi turski glumci kako bi se skupilo što više sredstava za pomoć nastradalima.

Instagram / cansudere 

Navodno će upravo Džansu Dere biti deo tima u ovoj humanitarnoj akciji, a time će opovrgnuti i glasine o njenoj smrti pod ruševinama.

U teletonu će, pišu turski mediji, učestvovati i Halit Ergenč, poznatog po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, ali i Džan Jaman, Demet Ozdemir i mnogi drugi.

Tekst: Lepa&Srećna