NE POSTOJI BOLJI PSIHOLOG OD MOJE MAJE: Željko Samardžić u braku je već četiri i po decenije

Pevač Željko Samardžić ima skladan brak gotovo pola veka.

Instagram/Željko Samardžić

Ljubav Željka Samardžića i njegova supruge Maje počela je pre čak 45 godina. Kada je ona bila maturantkinja. Protiv veze su bili njeni roditelji, a pevač smatra ključ njihovog trajanja upravo u tome što su vezu otpočeli mladi.

"To je zato što smo veoma rano počeli. Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom'. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život... Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti", ispričao je Željko za "Story" svojevremeno, a priznao je da ga je Maja osvojila smirenošću.

"Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću.  Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu", rekao je Željko koji često ističe da mu je supruga pravi prijatelj.

Youtube/Printscreen/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal 

"Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu", istakao je pevač koji sa Majom ima tri ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna