VOLIM TE! ODMORI SE! ŽALOST U DOMU VODITELJKE: Marija Veljković objavila najtužniju vest

Marija Veljković, voditeljka TV kviza Slagalica, objavila je tužnu vest na Instagramu. Umro je njen otac, dr Mirko Veljković, cenjeni ortoped.

Instagram / mare.veljkovic

Crno-belom fotografijom iz detinjstva i potresnom porukom na Instagramu, Marija Veljković se oprostila od svog oca Mirka. Voditeljka kviza "Slagalica" je pretočila svoju tugu u reči pune ljubavi.

"Volim te. Odmori se. I zagrli mi I i reci da mi nedostaje svakoga dana. Tvoja Marče", napisala je Marija na Instagramu. Na njenu poruku, stigle su brojne izjave saučešća. 

Kako mediji prenose, Mirko Veljković bio je poznati ortoped i primarijus, a koliko je bio cenjen kao čovek i lekar govore i komentari ispod Marijine objave.

"Moje saučešće tebi i tvojoj mami. Divan otac, suprug, deka, komšija, a pre svega bio je odličan doktor. Neka ga anđeli čuvaju", jedan je od komentara.

Na slici su dr Mirko i mala Marija, koju tata nosi na ramenima. "Prelepa slika srećnih vremena kada su roditelji imali puno vremena za svoju decu, puno ljubavi, sreće, smeha, radosti, uživanja. Divni", prokomentarisala je jedna od Marijinih obožavateljki.