SAŠA POPOVIĆ HITNO MORAO NA OPERACIJU: Bio sam na magnetnoj rezonanci, tada su sve videli

Saša Popović hitno je završio na operaciji.

ATA Images/Antonio Ahel

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović nedavno je operisao žučnu kesu, a do intervencije je došlo nakon preventivnog pregleda. Lekari su na pomenutom pregledu ustanovili da Popović odmah mora na operaciju, a zahvat je prošao u najboljem redu i oporavak je protekao kako treba.

"Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnetnoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu", rekao je Saša Popović za "Scandal".

Nakon oporavka, on se vratio snimanjima muzičkog šou programa "Zvezde Granda".

ATA / Antonio Ahel 

"Čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali", objasnio je Popović, koji se penzionisao pre četiri godine, ali mu penzinonerski život nije dugo prijao, te je nastavio da radi kao kreativni direktor "Granda".

"Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali 'Grand', imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim 'jao što je fino', drugi meseci isto, treći mesec 'ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu", iskren je bio on.

Saša Popović je nedavno otkrio i kako se hrani, te uz pomoć kog režima ishrane uspeva da skine suvišne kilograme, kada se pojave.

"Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program", rekao je Popović svojevremeno za "Informer".

Kako izgledaju pojedini detalji iz doma Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna