ŠTA JE ČARLS REKAO DAJANI KADA JE RODILA DRUGOG SINA: Sad je jasno kako je Hari odabrao naziv za knjigu

Memoari princa Harija očekuju se sa velikim nestrpljenjem.

Profimedia

Svet sa nestrpljenjem iščekuje memoare princa Harija koji samo što nisu ugledali svetlost dana. Autobiografija vojvode od Saseksa, biće objavljena 10. januara, a neki delovi već procurili, a objavio ih je "The Guardian". Hari je otkrio brojne pikanterije o životu na dvoru, a dotakao se i dana kada je rođen. 

Navodno je tada kralj Čarls rekao Harijevoj majci, princezi Dajani, sledeće reči: "Predivno! Sada si mi dala naslednika i ‘rezervu‘ - moj posao je završen".

Brtianski mediji tvrde da je iz tog razloga princ Hari i odabrao naziv za knjigu "Spare" (izgovara se "spear") znači na engleskom najčešće "rezerva", ali i "višak" ili "onaj koji se može žrtvovati". 

Hari je pisao i o fizičkom okršaju sa bratom Vilijamom, zbog toga što je on navodno govorio loše stvari o Megan Markl.

"Sve se dogodilo tako brzo. Tako brzo. Zgrabio me je za kragnu, pritom mi pokidao ogrlicu i srušio me na pod. Pao sam na pseću činiju, a ona se slomila meni pod leđima. Parčići su se zarili u mene", napisao je Hari.

"Ležao sam tako jedan trenutak, zapanjen, a onda ustao i rekao da izađe napolje. Sećam se da mi je kazao kako treba da mu vratim udarac, kao kad smo se tukli dok smo bili deca - ali sam odbio", piše Hari koji je zbog ovoga zatražio pomoć terapeuta.

Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna