PORODILA SAM SE NA 4. GODINI STUDIJA: Milica Milša nikad nije otkrila ko je otac njenog sina - Bila sam mu i tata i mama

Glumica Milica Milša beskrajno je ponosna na sina Antonija, koji je ove godine proslavio 30. rođendan.

Zorana Jeftić

Dramska umetnica Milica Milša naslednika Antonija rodila je na četvrtoj godini studija, a identitet njegovog oca nikada nije javno otkrila. Sa suprugom Žarkom Jokanovićem u braku je već 22 godine, a poznati scenarista Antonija je odgajio i prihvatio kao svoje dete.

Prvih šest godina, dok se u njenom životu nije pojavio Žarko, glumica je sina odgajala sama, uz pomoć svojih roditelja.

"Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili 'prostirka' na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca", rekla je svojevremeno za "Story" Milica Milša.

Na odnos svog sina i Žarka veoma je ponosna, te ističe da su roditelji oni koji odgajaju decu i pružaju im bezuslovnu ljubav i podršku, bez obzira na to da li su biološki ili ne.

"Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca", rekla je glumica jednom prilikom.

I Žarko Jokanović koristi svaku priliku da istakne da Antonija neizmerno voli, kao i da je veoma ponosan na njega.

"Antonije je pametan, odrastao momak, na koga smo veoma ponosni. Završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti. Malo je reći da je to jedan divan momak, na kojeg možemo da se oslonimo. Centar je našeg univerzuma", rekao je ranije scenarista za domaće medije.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna