IŠLA SAM KOD PSIHOLOGA, SAD NIŠTA NE MOŽE DA ME POVREDI: Aleksandra Mladenović teško podnela negativne komentare

Aleksandra Mladenović nije mogla da podnese uvrede.

ATA / Antonio Ahel

Javne ličnosti su uvek na meti kritika javnosti, a pevačici Aleksandri Mladenović jako je teško palo kada su komentarisali njen izgled. Ona je zbog svega morala da poseti psihloga, ali srećom prevazišla je traumu.

"Bila je korona i dobila sam hormonski disbalans, zdravstveno sam bila loše i to se odrazilo na moju kilažu. Posle toga sam se pojavila kod Ognjena Amidžića u emisiji, i tad su krenuli komentari da sam preterala sa botoksom. Ne volim ni da pričam o tome, to me je tada baš povredilo. Doživela sam sajber nasilje i to sam baš teško podnela", rekla je Aleksadra koja je sada jača nego ikada.

"Nisam umela da se nosim sa tim da se piše da sam izoperisana sa tako malo godina, a niko nije znao pozadinu, da sam se razbolela, da nisam bila dobro zdrastveno. To me je baš povredilo! Nakon toga sam razgovarala sa psiholozima, stručnim ljudima i sad ništa ne može da me povredi",  ispričala je Aleksandra u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ koja je odredila svoje prioritete.

"Ja sam posle tog perioda jako sazrela. Stavila sam sebe na prvo mesto i više me ne zanima šta će ko da kaže i da napiše. Naučila sam da volim i da poštujem sebe",  zaključila je Aleksandra koja je uz promenjeni način ishrane uspela da smrša.

"Morala sam da promenim ishranu. Nisam mogla da zamislim obrok bez hleba, a sada sam ga skroz izbacila, kao i gazirane sokove i ostale nezdrave namernice. U početku mi je bilo teško jer sam dete sa sela koje nije naviklo da se hrani salaticama. Majka mi je rekla: Šta to jedeš, sine moj, Jel to neka trava, ljubi te majka. Bila je šokirana a ja sam joj odgovorila : Ćuti ne staj mi na muku. Pored voća i povrća, pijem i čajeve za izbacivanje tečnosti. Poslednji obrok pojedem oko sedam uveče" rekla je nedavno za "Hit" Aleksandra koja je sada priznala da joj jako teško pada da se pridržava izmenjenog režima ishrane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna