I SVADBA I TREĆE DETE: Sofija Milošević podelila lepe vesti - Bilo bi lepo da bude devojčica

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović planiraju svadbu, ali i proširenje porodice.

Instagram/Luka Jovic

Sofija Milošević ovih dana pakuje kofere i sa sinovima Aleksejem i Teodorom odlazi u Katar, gde će bodriti izabranika Luku Jovića i reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Manekenka je svojoj jačoj polovini velika podrška, a kako kaže, on uspeva da bude jednako posvećen na svim poljima.

"Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista", rekla je Sofija za "Informer".

Stariji sin Aleksej nedavno je napunio dve godine i već pokazuje interesovanje za fudbal.

"Već je lud za tim sportom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju", smatra srpska lepotica, koja će uskoro stati na "ludi kamen" sa fudbalerom.

Svadbu su planirali za ovu godinu, ali budući da im se u martu rodio mlađi sin Teodor, odložili su je za sledeću.

"Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine", otkrila je Sofija, koja sa Lukom planira još dece, ali bi volela da se ti planovi realizuju tek posle venčanja.

"Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu.Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici", otkrila je manekenka.

Podsetimo, Luka Jović je najstarijeg sina Davida dobio sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević, a još njegovih fotografija sa Sofijom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sofijamilo Slavlje u domu - Lukin rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna