NIJE NI ČUDO ŠTO JE IMAO TOLIKO ŽENA U ŽIVOTU: Suzana Jovanović o braku sa Sašom Popovićem - Vredi kao muškarac

Ljubav Suzane Jovanović i Saše Popovića traje 26 godina.

ATA / Antonio Ahel

Neda Ukraden je izazvala mnogo pažnje svojom autobiografijom, a jedan od zanimljivijih delova je i onaj u kom govori o vezi sa Sašom Popovićem koja je okončana raskidom.

"Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi", iskrena je bila pevačica, koja je u knjizi naglasila da je, uprkos svemu, nju i Sašu do danas nastavilo da veže iskreno i čvrsto prijateljstvo.

Saša je nakon veze sa Nedom sreću pronašao pokraj Suzane Jovanović, kojoj nije smetala njegova titula zavodnika.

"To je dokaz da vredi kao muškarac i nije ni čudno što je imao toliko žena i devojaka u životu, ali ja sam uspela da ga odvedem pred oltar. Šalim se, mi smo spontano počeli da živimo zajedno i uvek sam imala taj stav 'dok traje, nek traje' i to je tako i bilo. Niko nije planirao ni vezu, ni brak. Sudbina je umešala prste, tako da ne možete da pobegnete od toga što vam je zapisano", rekla je ona svojevremeno za Grand.

ATA / Antonio Ahel 

Ljubav su krunisali  brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”. Suzana je supruga osvojila vedrinom.

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže 'Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim'. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim'" ispričala je Suzana za "Blic" svojevremeno i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna