UŠLA U INCEST, RASTURILA PORODICU: Slavna glumica rodila rođaku sina, ovo je vrhunac ljubavne drame

Lepotica za kojom su nekad svi uzdisali, ušla je u ljubavnu priču sa bliskim rođakom! Incest Grete Skaki je razorio njenu porodicu...

Profimedia

Kad je lepoticaGreta Skaki počela da se zabavlja sa rođakom, njena porodica je burno reagovala. Otac, Italijan, bio je očajan kad je saznao da je njegova ćerka ušla u ljubavnu vezu sa sinom njegove sestre. Bio je to skandal.

Uprkos razdoru koji je unela u porodicu, slavna glumica je tada odlučila da se uda za Karla Mantegacu, čoveka kojeg je nazivala svojom "stenom". Zvezda italijansko-australijskog porekla je dugo patila posle razlaza sa glumcem Vinsentom Donofriom, s kojim je dobila i ćerku Lejlu. 

"Zbog te ljubavi sam bila čak prekinula i karijeru", pričala je Greta kasnije. "Volela sam ga ludo, bila je to strast kakva se ne može utoliti. Bilo je bolno pa i zastrašujuće."

Profimedia 

Kad se ta ljubav završila, Greta se okrenula Karlu. "Bili smo dugo prijatelji pre nego što se među nama bilo šta desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici“, rekla je svojevremeno Greta.

Italijanski rođaci su bili ogorčeni. "Mom ocu je to bilo posebno teško, Karla je naročito voleo. Bili su bliski prijatelji, a posle onog što se desilo među nama dugo nisu govorili", objašnjavala je glumica. "Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni."

Profimedia 

Dugo je Greta ćutala o ovoj temi, a tek nedavno je otkriveno da su se Karlo i ona ipak rastali. Kako pišu britanski mediji, i dalje su ostali u prijateljskim odnosima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna