ŠEST TUŽNIH MESECI: Pomen Vidoju Ristoviću na Novom groblju - Miša Grof sa bivšom snajom, Nikolina se nije pojavila

Šestomesečni pomen Vidoju Ristoviću održan je na Novom groblju.

Antonio Ahel/ATAImages

Porodica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića obeležila je šestomesečni pomen na Novom groblju u Beogradu. Prva je stigla njegova majka Marija, a nakon nje i otac Miša Grof sa Vidojevom prvom ženom Lanom i njihovom ćerkom. Nikolina Pišek nije došla na pomen.

Inače, nakon smrti Vidoja Nikolina se suočila se sa novim problemima - sukobima sa svojim svekrom, Vidojevim ocem Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. 

"Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede", navela je Nikolina za "Story" nedavno.

Fotografije sa šestomesečnog pomena pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Šestomesečni pomen Vidoju Ristoviću održan je na Novom groblju

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Miša Grof, njegov otac, nakon toga je optužio Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina.

This browser does not support the video element.

Miša Grof sa Vidojevom prvom suprugom  Kurir/A.J.Panić

Fotografije Nikoline Pišek nastale nakon smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna