KRSTILI SMO NAŠA DVA MOMKA: Ivana Pavković i Petar Mitić ne mogu da sakriju radost i ponos

Početkom septembra "Grandova" zvezda na svet je donela blizance Vojina i Vuka.

Instagram/ivanapavkovic

Porodica Ivane Pavković i Petra Mitića početkom septembra postala je brojnija za čak dva člana. "Grandova" zvezda na svet je donela blizance Vojina i Vuka, a danas su ih ponosni roditelji krstili. 

"Hvala divnom ocu Milanu. Danas smo krstili naša dva momka", napisao je Mitić na Instagramu.

Sa porodicom, kumovima i najbližim prijateljima su bili u crkvi, a nakon krštenja upriličili su slavlje u jednom restoranu.

Ponosna mama je i zapevala, a od nje se nije odvajao stariji sin Vujadin, koji se dečacima najviše obradovao.

Instagram/Petar Mitić 

"On je jedan vrlo druželjubiv dečak. Stalno traži da nam neko dođe ili da negde idemo, a mnogo naših prijatelja ima decu njegovog uzrasta. Pre nego što sam ostala u drugom stanju rekao mi je da bi voleo da ima nekog ko bi stalno bio tu i sa kim bi mogao da se igra od jutra do mraka. Onda je konkretizovao želju i tražio brata. Mnogo se obradovao kada je čuo da će dobiti ne jednog, već dva", ispričala je Ivana tokom trudnoće za Hello", a Petar dodao da je njihov stariji sin spreman da deli.

"Petogodišnjaci koji odrastaju bez brata ili sestre navikli su da se sve vrti oko njih. I Vujadin je u toj poziciji, ali nikada nije pokazivao ljubomoru i posesivnost. Štaviše, uživa u igri sa decom, spreman je da podeli igračke, nikada nije insistirao da mu nešto kupimo. Nadamo se da će tako i ostati", rekao je on.

ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna