KOMBINACIJA KAKVA SE NE VIĐA SVAKOG DANA: Ana Ivanović u savršenom odelu, a svi gledaju u njenu obuću

Stil Ane Ivanović je bez greške.

Profimedia

Ana Ivanović svoj izgled duguje genetici, ali i zdravim životnim navikama kojih se godinama u nazad pridržava. Birano se hrani, redovno vežba, a svaki dan započinje posebnim napitkom. Reč je o mača čaju, japanskom zelenom čaju u prahu, koji, poput zelenog čaja, ima brojna blagotvorna dejstva na organizam. 

Ana ga najčešće konzumira hladnog, a sada je istakla i koje njegove efekte posebno voli.

"Obožavam sjajna dejstva mača čaja. Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju, memoriju i raspoloženje", poručila je proslavljena srpska sportistkinja.

S obzirom na njene životne navike, ne čudi da je linija nekadašnje teniserke takva da može rame uz rame da hoda sa manekenkama modnim pistama, a njen stil oblačenja je posebna priča. Ana retko greši kada su odevne kombinacije u pitanju. Njeni izbori su jednostavni, svedeni, a opet efektni i upečatljivi. U jednom takvom se pojavila na prestižnom festivalu osnivača u Minhenu u ulozi govornika,

Za ovaj događaj  Ana je odabrala veoma interesantan stajling. "Oversize" odelo teget boje, iskombinovala je sa kivi zelenom bluzicom,a posebno iznenađenje je bio izbor njene obuće. 

Profimedia 

  U skladu sa trendovima Ana je ovu kombinaciju "začinila" belim batikama. 

Profimedia 

Gospođa Švajnštajger je još jednom pokazala da je urođeni talentan za modu, a neke od njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji koja pred vama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna