KEJT MIDLTON U JAVNOSTI PRVI PUT NAKON SAHRANE KRALJICE: Još traje period žalosti, ali zbog ovoga je morala pred ljude

Kejt Midlton juče se prvi put pojavila u javnosti nakon sahrane britanske kraljice Elizabete II.

Profimedia

Iako su mnogi očekivali da dok ne istekne period žalosti u Velikoj Britaniji, koji traje do 26. septembra, neće imati priliku da u javnosti vide članove kraljevske porodice, to nije bio slučaj sa Kejt Midlton i princom Vilijamom.

Njih dvoje juče su se vratili svojim dužnostima, i to kako bi se zahvalili volonterima i osoblju koje je pomoglo u organizovanju sahrane kraljice Elizabete II.

Za ovu priliku, Kejt je obukla crnu kaput-haljinu do ispod kolena, sa velikim zlatnim dugmadima, koju je uparila sa crnim salonkama, poput onih koje je nosila na samoj sahrani.

Profimedia 

Veliki broj stanovnika Londona izašao je na ulice kako bi pozdravio Kejt i Vilijama, a vojvotkinja od Kornvola ljubazno im se osmehivala i u nekoliko navrata im je mahnula.

Podsetimo, kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra u zamku Balmoral u Škotskoj, a sahranjena je 19. septembra u Londonu. Tom prilikom, Kejt Midlton je kraljici, između ostalog, odala počast i nakitom koji je nosila.

Ona je na sebi imala bisernu ogrlicu koja je bila deo lične kolekcije kraljice Elizabete II, a uz nju je uparila minđuše sa dijamantima i biserima koje su nekada pripadale princezi Dajani. Sa Kejt i Vilijamom su na sahrani bili i njihovo dvoje starije dece, Šarlot i Džordž, dok najmlađi sin Luis nije prisustvovao.

Još fotografija sa prvog javnog pojavljivanja Kejt Midlton nakon sahrane kraljice pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna