BOGDAN SREJOVIĆ ĆUTAO SEDAM MESECI: Cecin bivši se oglasio prvi put nakon raskida - "Sve što ste pročitali o meni..."

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović raskinuli su početkom februara.

ATA / Antonio Ahel

Ljubavni život Cece Ražnatović oduvek intrigira javnost. Pevačica nerado govori o bilo čemu što se ne tiče njene karijere, i porodice, a izuzetak je napravila kada se zabavljala sa Bogdanom Srejovićem. Par je u početku skrivao vezu, a taman što su priznali da su zajedno, ljubav je okončana.

Razloge za rastanak nisu želeli da komentarišu za medije, samo su potvrdili da će i nakon raskida ostati prijatelji. Nastavili su dalje, a Ceca od tada emotivne partnere nije predstavljala javnosti, a to nije činio ni Bogdan. Ipak, stalno se nagađa ko je nova izabranica pevačicinog bivšeg. On do sada ništa nije, ni demantovao, ni potvrđivao ali ovo nije mogao da prećuti.

"Sve što ste u poslednje vreme mogli da pročitate u medijma o meni i mom privatnom životu bila je apsolutna laž. Iz tog razloga sam po prvi put prinuđen da reagujem i demantujem sve medijske navode. Ovom prilikom želim da upozorim sve predstavnike medija da ću za svaku napisanu laž ubuduće potražiti pravnu zaštitu", oštro je poručio Bogdan Srejović putem svoj profila na Instagramu.

Ata images/ Milan Maričić 

Fotografije Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića iz vremena dok su bili srećan par pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna