BLEJK LAJVLI TRUDNA PO ČETVRTI PUT: Slavi par ima razlog za dvostruku radost

Glumica se pojavila na crvenom tepihu sa trudničkim stomakom.

Profimedia

Lepe vesti da je Blejk Lajvli trudna nisu ni nagađanje ni trač, jer se glumica pojavila na crvenom tepihu i jasno svima stavila do znanja da najslađe pojačanje stiže u njen dom. Na samitu "Forbes Women's" Blejk je obukla kratku "Valentino" haljinu sa šljokicama koja je istakla njen stomak. Kosu je ukrasila trakom, a osmeh sa lica nije skidala.  

Slavni par je nedavno prošao kroz porodičnu dramu. Rajan Rejnolds je sasvim slučajno otkrio polip na debelom crevu i hitnom operacijom sprečio ono najgore, a svoje iskustvo podelio je sa svetom.

"To je jednostavan korak koji bi bukvalno, ali bukvalno, mogao da vam spasi život", rekao je glumac nakon što se podvrgao kolonoskopiji.

Rajan i Blejk su u braku od 2012. godine i važe za jedan od najsladnijih parova sa javne scene. Upoznali su se 2010. godine, tokom snimanja filma "Green Lantern", a počeli su da se zabavljaju tek u oktobru 2011. godine. Glumac je nedavno ispričao da su prvi put izašli u restoran "O Ya".

"Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno, ne šalim se. Nema restorana koji nam više znači", istakla je Lajvlijeva.

Par ima tri ćerke, a još nije otriveno kog je pola četvrta beba.

Pogledajte još fotografija trudne Blejk Lajvli u galeriji ispod.

Profimedia Trudna Blejk Lajvli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna