U CRKVI BLISTALA U RASKOŠNOJ VENČANICI, A OVO JE NOSILA U RESTORANU: Prvi ples Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

Saška Veselinov je u restoranu nosila svedenu, elegantnu haljinu.

ATA / Antonio Ahel

Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčali su se danas u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a ceremoniji crkvenog venčanja prisustvovali su samo kumovi i članovi porodica. Saška je zablistala u raskošnoj beloj venčanici, a kada su je ugledali svim prisutnima je zastao dah.

Mladenci nisu skrivali koliko su srećni, a nakon što su venčali nastavili su slavlje u Crnoj Gori, na primorju. Kako bi uživali daleko od znatiželjnih očiju, par je sve do poslednjeg trenutka krio od javnosti i do poslednjeg trenutka ni gosti nisu znali gde će se venčanje dogoditi.

Saška se potrudila i oko stajlinga koji je ponela u restoranu. Novopečena gospođa Đoković odlučila se za usku, belu venčanicu na jedno rame koja na dekolteu imala raskošan detalj.

Kurir 

Za prvi ples Saška i Đorđe su angažovali pevača Sergeja Ćetkovića, a kako je izgledao ovaj emotivan trenutak pogledajte na snimku ispod.

This browser does not support the video element.

Prvi ples na venčanju Đordja Đokovića  Instagram

 Pogledajte još fotografija sa venčanja Saške i Đorđa u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Crkveno venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna