U ČUVENOJ POZI RAŠIRENIH NOGU: Šeron Stoun nikad lepša, pred šeicima i arapskim princezama

Za Šeron Stoun nema granica! Sad je pozirala za slavni magazin u izdanju koje ruši mnoge tabue...

Profimedia

Šeron Stoun je simbol erotične ženske lepote koji mnogi povezuju sa scenom iz filma "Niske strasti" i čuvenom pozom raširenih nogu koja ostavlja malo prostora mašti. I sada, u 64. godini, fatalna plavuša mami uzdahe, na naslovnoj strani slavnog magazina "Vog". U pitanju je, ni manje ni više, nego "Vog Arabija", pa arapske princeze ali i njihovi šeici mogu da uživaju u dve naslovne koje ruše mnoge tabue.  U prvom planu su...

Šeronine duge, zategnute noge izgledaju zavodljivo baš kao i kad ih je nedavno pokazala na plaži, kad je toplesom izazvala "potres" na svim šoubiznis portalima. Tada je izjavila da žene kao da postanu nevidljive kad postanu majke i napune 45 godina.

Upravo ta njena izjava je citirana i u velikom intervjuu koji objavljuje "Vog Arabija". Šeron govori protiv vladavine ejdžizma i seksizma u svetu. "Mislim da govorim u ime svih vas, ali i ostatka ženskog dela planete kad kažem da  se čine ogromni napori kako se mi ne bismo osećale slobodne već potlačene", izjavila je Šeron. "I ja na to ne pristajem."

Instagram / sharonstone 

Šeron je snimila dve fantastične naslovnice. Na jednoj, pred objektivom  Nime Benati, oskarokva nosi plavu večernju haljinu Zuhera Murada. Zadižući donji deo, u pozi koju će svi prepoznati, pokazuje i Muradove špicaste metalik salonke. I sama haljina ima upravo takve detalje.

Za drugu fotografiju je obukla žutu haljinu "Dolče i Gabana", sa voluminoznom suknjom i asimetričnim gornjim delom, vrlo izazovno pripijenim. Koliko je zgodna na pragu sedme decenije, pogledajte i sami u galeriji slika!

Izvor: Lepa&Srećna