"SAMO SULJPA": Voditeljka "Praktične žene" kuva pasulj na letovanju - Opalićemo i kolce u plićaku

Voditeljka Nataša Pavlović svoje kulinarsko umeće pokazala je i na letovanju.

Instagram/prakticnazena_

Voditeljka emisije "Praktična žena" trenutno odmara na moru sa suprugom i sinovima, koje ne propušta da obraduje svojim specijalitetima iz kuhinje.

Ovog puta, Nataša Pavlović skuvala je pasulj, što je obradovalo članove njene porodice, a nakon što je na Instagramu podelila snimak usledili su i brojni komentari njenih pratilaca, koji su joj poručili da je odlična domaćica.

"Sred egzotike samo suljpa Srbina spasava. Čim se slegne, opalićemo kolce u plićaku", našalila se Nataša u opisu video snimka.

Voditeljka je svojevremeno ispričala da je tajna njenog vitkog izgleda u balansu i da je jedini trik kojim se služi to da ne meša ugljene hidrate i proteine.

"Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom. Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim "Praktičnu ženu", redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju", rekla je Nataša ranije za "Informer" i dodala:

"Budite umereni u ishrani. Kad god jedete u normalnim količinama, sigurno vas neće dovesti do gojaznosti."

Još fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna