DUGE NOGE I SAVRŠENO IZVAJAN STOMAK: Najlepša Ruskinja na svetu pokazala telo bez ijedne mane

Irina Šajk na Ibici mamila svu pažnju.

Profimedia

Irina Šajk, jedna od najpoznatijih manekenki današnjice i neslužbeno najlepša Ruskinja u Holivudu, gde god da se pojavi u centru je pažnje. Na Ibici je prošetala u minijaturnom bikiniju, a paparacima nije mogla da prokomakne. Manekenka je pokazala da podjednako dobro izgleda i na slučajno "uhvaćenim" fotografijama, kao i na onima koje objavljuje na društvenim mrežama.

Irina je nedavno otkrila da je tajna njene lepote u  starom ruskom receptu za negu kože. U pitanju je najjednostavnija bjuti rutina koja podrazumeva led.

Na snimanju za italijanski Vog Irina je donela kockice leda u kojima su bili krastavac i kamilica i dok je njima prelazila preko lica kroz osmeh je rekla: "Ovako se budimo u Rusiji!”.

Crvenilo koje hladnoća izaziva zadržava se kratko, a nakon njega Irina nanosi hidratantnu kremu na lice, vrat i dekolte. Zatim masažerom kratko masira lice i potiče drenažu, pa nanosi kremu na područje oko očiju. Naprska lice malom količinom termalne vode, pa opet nanosi hidratantnu kremu.

Irina je veliki gurman, pa se hrana ne odriče, ali zato redovno vežba.

"Mnogo vežbam. Treniram boks i džijudžicu. Fascinira me džijudžica jer se sastoji od velikog broja kombinacija pokreta. Savršen je sport za stalno izazivanje tela i probijanje granica".

Pogledajte fotografije Irine Šajk u bikiniju u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna