"KO, JA LAŽOV?" MEGAN MARKL SE BRANI OD NOVE TUŽBE: Osećala sam se "kao jedinica", to nema veze sa činjenicama

Sve je zapanjila izjavom o detinjstvu! Megan Markl tvrdi da je "rasla kao jedinica", ali njena polusestra je presavila "tabak" i tuži je zbog toga...

Profimedia

Na adresu Megan Markl je stigla tužba njene polusestre Samante koja tvrdi da je Harijeva žena lagala kako je "odrasla kao jedinica". "Sve su to laž i zloba", kaže Samanta koja zbog toga "trpi poniženje, mržnju i uvrede svetskih razmera".

Izjavu da je "rasla kao jedinica" Megan je, navodno, dala u svom sad već čuvenom intervjuu sa Oprom Vinfri, kada je otkrila kako je "patila" na britanskom dvoru. Takođe, izjava je navedena i u knjizi jednog Meganinog prijatelja "Otkriće slobode" koju je napisao o životu nekadašnje glumice. 

Profimedia 

Međutim, Meganini advokati imaju svoje tumačenje navedene izjave. "To nije laž, premda Megan ima polusestru i polubrata.

Kad je rekla da je rasla kao jedinica, u pitanju je njen subjektivni osećaj a ne objektivno stanje", kažu pravnici. "A za subjektivan osećaj se ne može reći da neko laže."

Ova tužba stiže u jeku uzbune u Velikoj Britaniji izazvanoj vešću da i princ Hari piše memoare. "Ja ovo pišem ne kao princ već kao čovek koji je postao to što jeste", izjavio je muž Megan Markl. Da li će i princ koji "nije princ" pisati isto što izjavljuje "jedinica" koja niije jedinica, ostaje da vidimo...

Reklo bi se da "cveta" literatura na temu Megana i Harija. Upravo je objavljena i knjiga "Osveta: Megan, Hari i rat među Vindzorima", u kojoj je Megan Markl opisana kao vrlo neprijatna osoba. Tako je, navodno, u poseti Australiji, u jednom trenutku čak bacila šolju čaja u vazduh. "Delom je princ Hari bio odgovoran za njen bes", piše u izveštaju.

Deo knjige je posvećen i vremenu kad je radila kao fotomodel u Kanadi. Saznalo se da je imala zahteve da joj fotošopiraju stopala. "Molim vas da mi sredite stopala, napadaju me na društvenim mrežama zbog tog kako izgledaju", pisala je, kažu, u jednom mejlu. "Na levom stopalu imam ožiljak, a na desnom mi prsti nisu baš najlepši".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna