VELIČANSTVENI STAJLING I NASMEJANO LICE: Princeza Šarlin nikada bolje nije izgledala - težak period ostavila iza sebe

Princezu Šarlin navikli smo da viđamo tužnu bez osmeha ali ovoga puta je sve iznenadila.

Profimedia

Kada se princeza Šarlin nije pojavila na tradicionalnom Balu ruža, mnogi su posumnjali da u njenom odnosu sa suprugom, princom Albertom ne cvetaju ruže. Vladar Monaka je na ovaj važan događaj došao sa princezom Karolinom, a izostanak supruge nije komentarisao. Ipak, Šarlin je prekinula glasine da među njima ponovo postoje problemi kada se pojavila na 73. gala večeri Crvenog krsta. I ne samo da se pojavila, već je izgledala božanstveno.

Na njenom licu ovoga se puta mogla videti vedrina, a celokupnom utisku dopinela je elegantna haljina svetlo plave boje za decentnim ukrasima od kristala.

Iako se poslednjih meseci mnogo govorilo o njenim zdravstvenim problemima, princeza Šarlin izgleda sve bolje i bolje. Očigledno je njeno stanje stabilnije, pa je spremna da uz supruga prisustvuje važnim događajima.

Profimedia Princeza Šarlin oduševila izgledom

Pisalo se i da je princeza od supruga ugovorom dobila 10 miliona funti godišnje kako bi se pojavljivala na važnim događajima u javnosti i pokazala da je sa njihovim brakom sve u redu.

U maju 2021. godine princeza Šarlin otišla je u Afriku je kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Njena fondacija stajala je iza ove akcije, a princeza je zadobila tešku infekciju uha. Mesecima je bila "zarobljena" u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici,a šuškalo se da iza svega toga opet stoje veliki bračni problemi. I taman kad se činilo da se princeza više neće vratiti u Monako, stigla je početkom novembra 2021.

Princ Albert i princeza Šarlin na večnu ljubav zakleli su se 2011. godine, kada su to učinili i Kejt Midlton i princ Vilijam. Kako je izgledala svadba od 55 miliona dolara pogledajte na fotografijama ispod.

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna