"ZGUŽVANA" KOŽA NA STOMAKU I MOKRA KOSA: Ana Ivanović glasno poručila - Ovako treba da pokažete svoju prirodnu lepotu

Ana Ivanović pozirala je u kupaćem kostimu i oduševila pratioce!

Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović je žena na kojoj nikada nećete videti napadnu šminku, filtere ili fotošop. Ana neguje prirodnu lepotu i takva se predstavlja javnosti, sa svim manama i vrlinama koje nosi žensko telo.

Ona trenutno sa porodicom odmara na moru, odakle je podelila fotografiju u kupaćem kostimu, mokre kose, bez šminke i bez fotošopiranja kože na stomaku koja se, prirodno, naborala u sedećem položaju.

Uz opis slike je svim damama poručila da treba ponosno da ističu svoju lepotu.

"Slana kosa, osunčana koža i unutrašnji sjaj. Pokažite svima svoju prirodnu lepotu", napisala je Ana, a usledili su brojni komplimenti na račun njenog izgleda.

Kao dugogodišnja profesionalna sportistkinja, Ana Ivanović izuzetno vodi računa o zdravom načinu života. Pravilno se hrani i redovno trenira, a jednom prilikom otkrila je i deo svog jelovnika.

"Moj omiljeni doručak je avokado i tost sa poširanim jajima i prilog dimljenog lososa ili spanaća“, rekla je ranije Ana i dodala:

"Ako sam u žurbi, pravim proteinski smuti sa bananom, bademovim ili kokosovim mlekom (u zavisnosti od toga šta imam), proteinskim prahom i cimetom, malo lanenog semena i maslacem od badema."

Za ručak najčešće jede salatu i piletinu, a voli i ribu.

"Zaista volim ribu, pa ću pomešati to sa mesom, ali moram da imam proteine. Ne mogu da preživim bez toga", rekla je sportistkinja.

Instagram / anaivanovic 

Ana Ivanović često pravi kolače, ali isključivo one zdrave.

"Baza je napravljena od heljde i urmi sa malo kokosovog ulja. Zatim se doda još jedan sloj bademovog putera i prelije se čokoladom napravljenom od agavinog sirupa, kakaom i kokosovim uljem", jedan je od recepata koji Ana voli.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger, sa kojim ima dva sina, nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a još fotografija ovog bračnog para pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U braku od 2016.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna