PRIJA O TOME KOJU SVEKRVU VIŠE VOLI: Rastrzana između Živojinovića i Filipove majke - "Teško je..."

Aleksandra Prijović udajom za Filipa Živojinovića dobila je dve svekrve, Zoricu Nakić i Lepu Brenu.

ATAIMAGES/Antonio Ahel/Youtube/Printscreen/Lepa Brena

Od samog početka veze sa Filipom Živojinovićem, Aleksandra Prijović imala je odličan odnos sa njegovom porodicom. Poznato je da Lepa Brena, iako mu je maćeha, Filipa oduvek gleda kao svoje dete i da mu je uvek pružala bezuslovnu ljubav.

S druge strane, Filipova majka Zorica Nakić apsolutno je prisutna u svakom segmentu njegovog života, a Živojinovići i Nakići funkcionišu kao jedna velika, skladna porodica.

Aleksandra Prijović ne krije koliko joj znači što ima divan odnos sa svekrvama, kao i što njen i Filipov sin Aleksandar odrasta u zdravoj porodičnoj atmosferi.

"Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica", otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal", a zatim se osvrnula na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili Zoricom:

"Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica, i obe su mi drage jer su deo moje porodice."

LepaiSrecna 

Aleksandra Prijović je jednom prilikom ispričala i anegdotu sa početka veze sa Filipom kada ju je, kako je rekla, bilo sramota da odlazi u Breninu i Bobinu kuću u svojstvu Filipove devojke, budući da su je oni poznavali i pre toga i da im je često pevala na slavljima.

"Sada sa Brenom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo", ispričala je ranije pevačica. 

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna