ITALIJANSKI KRALJ NOVCA JE VOLEO I SRPSKU VODITELJKU: Danas se smirio kraj mlade manekenke, evo čime ga je očarala

Đanluka Vaki se konačno smirio kraj manekenke Šeron Fonseka, ali mnogi smatraju da to nije kraj ljubavnog života italijanskog plejboja...

Profimedia

Đanluka Vaki će u avgustu proslaviti svoj 55. rođendan, ali živi kao da je žurka baš svaki bogovetni dan! Rođen je u porodici biznismena, kako kažu, "sa srebrnom kašičicom u ustima". Priključio se poslu čim je završio studije, ali je i sam zaradio veliko bogatstvo izgradivši uspešnu kompaniju.

A onda je, u 45. godini odlučio da napusti korporativni svet i uživa u životu. Svoje lude provode je počeo da prikazuje javnosti na društvenim mrežama, pa je ubrzo Instagram postao njegova najdraža platforma. Od demonstriranja luksuznog života, brzo je stigao i do novog izvora zarade, jer promoviše najrazličitije brendove.

Živopisan stil oblačenja i tetovaže donele su Đanluki nove pratioce, a popularni "kralj novca" je maksimalno zapeo i na treninzima pa pleni pažnju i mišićavim telom. Viralni klipovi su nastali kad je sa svojom suprugom Đorđom zaplesao uz pesmu Rikija Martina, pa se Italijan danas odlično zabavlja i kao DJ.

Vakijev ljubavni život ne prestaje da privlači pažnju. U braku je bio samo tri godine, a spisak poznatih žena s kojima je bio je podugačak... kažu da su na njemu i naša voditeljka Nina Seničar, ali i Dženifer Lopez - da spomenemo samo dve.

Od pre dve godine, u vezi je sa Šeron Fonsekom, manekenkom mlađom čak 28 godina. Upoznali su se na snimanju jednog muzičkog spota, a kako je Đanluka kasnije opisao, očarala ga je jer je bila "neverovatno seksi".

Međutim, već krajem oktobra 2000. godine dobili su ćerku Blu Jerusalim, a devojčica je rođena sa "zečjom usnom". Roditelji su bili očajni zbog ove deformacije, ali je dete već podvrgnuto potrebnim operacijama i smatra se da će se dalje normalno razvijati.

Njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi i upravo su zablistali na premijeri novog Đanlukinog ostvarenja - dokumentarca o njegovom životu. Svi kažu da privlače pažnju svojim luksuznim i upadljivim stilom, ali u privatnom životu su često vrlo obično obučeni i opušteni... zavirite u galeriju slika!

Profimedia Sa devojkom Šeron Fonseka i ćerkom.

Izvor: Lepa&Srećna