DRASTIČNA PROMENA IMIDŽA: Ana Mihajlovski sve je iznenadila novom frizurom, jedva su je prepoznali 

Voditeljka Ana Mihajlovski potpuno je promenila izgled, pa iako više nije deo javne scene pojavila se na premijeri mjuzikla.

ATA / Antonio Ahel

Godinama je bila omiljeno televizijsko lice, a plava kosa i širok osmeh bili su njen zaštitini znak, međutim, sada je Ana Mihajlovski odlučila da potpuno promeni imidž i ofarba se u smeđu boju.

Mnogi su pomislili da se za ovu tamniju nijansu kose odlučila samo zbog uloge u seriji “Dinastija”, u kojoj se pojavljuje u epizodnoj ulozi, pored crnogorskog glumca Branimira Popovića. Ipak, sasvim je sigurno da Ana i dalje neguje perfektnu figuru te da uz ovu promenu boje kose idalje izdgleda svršeno.

ATA / Antonio Ahel 

- Privatnost treba čuvati i time se vodim, a i vodila sam se u dosadašnjoj karijeri. Ništa ne treba siliti i nikada nisam imala potrebu za naslovim stranama, niti je moj posao to zahtevao ili od toga zavisio – izjavila je svojevremeno voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna