ODUVEK JE VOLELA DA POMAŽE LJUDIMA U NEVOLJI: Šta ja Marina Tucaković godinama činila za čoveka koji je radio za nju

Marina Tucaković nikada nije bila imuna na ljudsku nevolju. Bila je od onih velikih koji su tu da pomognu, ali svoja dobra dela nije isticala.

ATA / Antonio Ahel

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini posle teške bolesti. Njen odlazak dodirnuo je mnoge, a posebno one koji su imali blizak kontak s njom jer je bila velikodušna i uvek puna strpljenja i ljubavi. Ona o svojim dobrim delima nije govorila često ali je jednom prilikom napravila izuzetak i ispričala šta je učinila za Miroslava Tanasijevića, koji je godinama radio za nju i s kojim se okumila.

Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za spremanje njegove krsne slave potroši 2.000 evra.

 "Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani",  ispričala je ona 2014. godine.

Početkom 2018. godine Marini je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana.Lavovski se borila sa opakom bolešću i uprkos teškoj dizjagnozi i lošem fizičkom stanju, verovala je u lepše dane i nikada se nije predavala. Poslednje dana života provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

 Izvor:Lepa&Srećna