STALNO SU SE SVAĐALI, ALI 1 KAP JE PRELILA ČAŠU: Milica Pavlović i Nikolas Saveljić stavili tačku na ljubav

I dok su svi mislili da njihova ljubav cveta, stiže vest da su raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić.

Youtube/Printscreen/Kurir/Instagram/Nicolas Saveljic

Privatni život Milice Pavlović oduvek je intrigirao javnost. Pevačica je na sva pitanja o svojoj intimi uvek odgovarala zagonetno, a pri tom stavu ostala je i kada se uveliko govorilo da je u vezi s crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. Sa smeškom, vešto je izbegavala da potvrdi romansu, pa su zato svi s velikom pažnjom išekivali proslavu njenog 30. rođendana, odnosno, Nikolasov dolazak kao dokaz ljubavi o kojoj se toliko pisalo.

On se nije pojavio, a Pavlovićeva je ostala pri stavu da ne komentariše svoj privatni život. Ipak, izvor blizak pevačici tvrdi da se par razišao zbog nedostatka vremena i brojnih nesuglasica - ona je bila posvećena nastupima, on sportu. Da je definitvno kraj, Milica je shvatila kada se on nije pojavio na proslavi njenog jubilarnog rođendana.

 "On je Milici nekoliko dana ranije javio da ima obaveze i da neće moći da dođe u Beograd. Već tada je bilo jasno u kom pravcu ide njihov odnos. Milica je nedavno bila u Crnoj Gori, tada se videla sa Nikolasom, popričali su i ona mu je rekla da treba da se rastanu, jer smatra da njihova veza nije kao pre i da je najbolje da se raziđu kao prijatelji",  kaže izvor za "Star" i dodaje:

"On u oktobru treba da se vrati u Ameriku, tako da je Milica i te kako bila sigurna kada je donela tu odluku. Nije bilo svađe, rastali su se u miru, ali je Milica sada povređena što se nije malo više potrudio oko nje. Očekivala je da je ozbiljniji i zreliji, ali se ipak pokazao kao klinac", zaključio je izvor i dodao da je Nikolas često umeo da bude ljubomoran.

Kako je izgledala Milica Pavlović na proslavi 30. rođendana pogledajte u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Milica Pavlović

 Izvor: Lepa&Srećna