UOPŠTE NISAM ŽELELA VEZU S NJIM: Nina Seničar je sa mužem počela da se zabavlja nakon raskida s njegovim kolegom

Voditeljka, manekenka i glumica Nina Seničar ovog meseca udala se za američkog glumca Džeja Elisa, a njihova ljubavna priča počela je pre sedam godina.

Profimedia

Pre nego što je upoznala Džeja, Nina Seničar zabavljala se sa njegovim kolegom, glumcem Dominikom Adamsom.

Iako nije planirala da nakon raskida sa Dominikom ponovo uplovi u vezu sa glumcem, sudbina je htela drugačije i baš Džej Elis je bio njena sledeća ljubav, ali i, kako se potom ispostavilo, ljubav njenog života.

"Mnogo mi znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške", rekla je Nina jednom prilikom za magazin "Hello".

I Džej Elis je u jednom intervjuu za strane medije istakao šta mu je najvažnije u vezi.

"Tokom života naučio sam da nikada ne bi trebalo biti sebičan. Kada pored sebe imam zadovoljnu ženu i ja sam zadovoljan. U dvadesetim godinama muškarci samo pokušavaju da ženama skinu donji veš. Ali onda dođe trenutak kada shvatiš 'O, bože. Ukoliko oboje ovome pristupimo sa emocijama, doživljaj će postati potpuno drugačiji'", ispričao je tada glumac, koji ove godine puni 41 godinu, dok je Nina pet godina mlađa.

Profimedia 

Par se verio na Baliju 2019. godine, a iste godine dobili su i ćerkicu Noru. Venčanje su nekoliko puta odlagali zbog pandemije korona virusa, a sudbonosno "da" su konačno odgovorili 9. jula ove godine u Toskani.

Od samog početka znali su da će se venčati baš u Italiji, jer za njih ova zemlja ima posebnu simboliku.

"Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje", rekla je srpska lepotica nakon venčanja za "Vog".

ATA / Antonio Ahel 

"Još uvek sve procesuiram, ali sam više nego srećna što su svi naši prijatelji bili tu da proslave našu ljubav. Samo smo želeli da se svi lepo provedu i upoznaju. I, što je najvažnije, da plešu! Mi potičemo s dveju potpuno različitih strana sveta, iz drugačijih kultura i pozadina, a bilo je magično pokazati kako sve to može da se pomeša na prelep i spontan način, s ljudima koje volimo najviše", otkrila je Nina za pomenuti magazin.

Neke od fotografija sa bajkovitog venčanja popularnog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mangiacane Dvorac u Toskani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna