LEOPARD NOSE MAFIJAŠKE ŽENE, A VI? U animal printu ćete samo ovako izgledati kao dama

Kako prave dame nose leopard print? Evo saveta modnih stručnjaka!

Shutterstock

Leopard desen je "nezvanični print" mafijaških žena, a upravo ovaj modni trend se promoviše na TikToku još od početka godine.

Nastao je iz opozicije trendu "tihog luksuza" u kojem su dominirale neutralne boje, jednobojni "autfiti" i estetika čistih linija. 

"Vratio se glamur", kažu tiktokerke i ponovo nose crne haljine, mnogo nakita od lažnog zlata i - animal print. Modni stručnjaci se slažu da leopard desen stvarno može da izgleda elegantno, ali upozoravaju da žene treba da budu oprezne. 

Shutterstock  

Treba obratiti pažnju na sam dizajn mustre - ako je "leopard"  suviše stilizovan i apstraktan, izgubiće sav potencijal da bude "šik dodatak" neutralnim komadima. Ako je pozadina previše žuta ili tamnobraon, to retko kome dobro stoji.

Leopard print se može videti i u drugim bojama, a ne samo u uobičajenoj žuto-braon kombinaciji. Međutim, s tim tek nije lako napraviti dobar izbor - može da izgleda "fanki", ali i da se završi modnom katastrofom. 

Shutterstock  

Sa druge strane, nežne kombinacije sa krem osnovom daju otmen izgled, a dobre su i varijante sa bež ili bojom peska. Od modela, pazite da ne budu tesni i od jeftine sintetike.

Najsigurniji ste sa aksesoarom u leopard desenu - naočare za sunce, tašna, cipele, marama - to su detalji s kojima nećete pogrešiti. Ako je reč o suknji, nemojte da bude uska i prekratka.

Promo / Farfetch 

Pogledajte ideje u našoj galeriji slika, a pročitajte i koja odeća izgleda starački i ne savetuje se damama starijim od 50 godina.

Promo / Farfetch Modne kombinacije - suknje bluze, tašne, cipele.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER  Tiktok/fashion_jackson

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.