ORMAR JE PUN, A NEMATE ŠTA DA OBUČETE? 10 komada u 3 boje za šik kombinacije za ceo mesec!

Ako vam je dosadilo da imate pun ormar, ali nemate šta da obučete, pogledajte predlog kojim su mnoge žene na Instagramu oduševljene. Napravite modnu kapsulu od 10 odevnih predmeta i uvek ćete imati spremnu prolećnu kombinaciju.

Foto: Shutterstock/ Printscreen, Instagram/treatingthe streetslikearunway

Modni komadi koji su jednostavni, neutralnih boja i lako se kombinuju definitivno treba da zauzmu mesto u vašem ormaru. Na Instagramu je nedavno objavljen snimak koji je mnogim ženama olakšao proces oblačenja ovog proleća. U pitanju je modna kapsula od samo 10 odevnih komada, koja vam nudi mnogo mogućnosti za kombinovanje.

Bićete uvek spremne za svakodnevni odlazak na posao, u šetnju ili za večernji izlazak u svakom trenutku! Ne morate više da stojite ispred pretrpanog ormara i pitate se šta da obučete. Nabavite jednu midi plisiranu suknju, farmerice, plave i bele pantalone, duži i kraći kardigan, majicu na pruge, plavu košulju i mantil i torbicu koja će se bojom uklopiti uz sve komade.

Najbolje je da za svu odeću odaberete maksimalno tri boje. Jedna od kombinacija može da bude bela, krem i teget. Tako ćete uvek lako uklopiti odeću, bilo da je reč o ležernoj ili elegantnoj varijanti.

Pogledajte kako da napravite prolećnu modnu kapsulu.

This browser does not support the video element.

Prolećna modna kapsula  Instagram/treatingthestreetslikearunway

Pogledajte i Hit modni detalj koji će dominirati na proleće.

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.