HALJINE O KOJIMA PRIČA CEO SVET: Svaka žena može da izgleda kao milion dolara pod uslovom da radi jednu stvar

Dženifer Aniston zablistala na dodeli nagrada kritičara 2024. u Kaliforniji, a evo šta su obukle druge glumice!

Profimedia

Čarolija holivudskog glamura ne prestaje ako je suditi po haljinama u kojima su zablistale slavne glumice na dodeli Nagrada kritičara 2024. održane sinoć u Kaliforniji.

Sve je počelo na ceremoniji uručenja Zlatnog globusa prošle nedelje, kad su holivudske dive pokazale da će ova godina biti u znaku ekskluzivnih toaleta.

Tako je Margo Robi nastavila sa svojom promocijom filma "Barbi" ponevši model čuvene lutke iz 1996. godine, u vatrenocrvenoj boji, a pridružila joj se Emili Blant u zahtevnoj večernjoj haljini od crvenog žerseja sa šljokicama.

Profimedia 

Najbogatija glumca Holivuda Riz Viterspun je blistala u kreaciji modnog brenda "Selin", čija je jednostavnost ulepšana fantastičnom stilizovanom mašnom na struku.

Profimedia 

Primetno je da su se mnoge dame odlučile za haljine bez bretela, koje mogu biti fantastičan izbor za svaku ekskluzivnu priliku. Međutim, ovo je i vrlo zahtevan kroj, jer žena treba da ima besprekorno negovanu bistu da bi u ovakvoj haljini lepo izgledala.

Profimedia 

Ni Dženifer Aniston nije odolela ovom izazovu, s tim što je ona ipak napravila mali izuzetak - pojavila se u kombinezonu bez bretela. Kako su izgledale lepa Džen i druge glumice na dodeli nagrada, pogledajte u galeriji slika, pa pročitajte i koje su najmodernije boje za 2024. godinu. 

Profimedia Na dodeli nagrada kritičara u Kaliforniji slavne glumice blistale u modernim svečanim haljinama.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dženifer Aniston pripreme za crveni tepih  Instagram/jenniferaniston

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.