TAKO JE MALO POTREBNO DA BLISTATE ZA NOVU GODINU: Modne ideje naših dama za večernje kombinacije

Detalji su ono što svaku modnu kombinaciju može da učini vrlo svečanom! Pa i prikladnom za Novu godinu!

Instagram / tamara

Da li ste uspeli da kupite neku specijalnu haljinu za doček Nove godine? Ili su vas obaveze i gužve odvratili od ideje da posvetite sate modi i šopingu?

Ako ste odlučili da se "nekako snađete" bez kupovine, znajte da će to biti lakše nego što ste mislili. Trend "tihog luksuza" podstiče sve dame da se vrate klasičnim kombinacijama, a među njima je crno-bela varijanta jedna od omiljenih.

Bela košulja i crna suknja su apsolutni hit, samo odaberite kroj i dužinu u skladu sa svojom figurom. Tamara Kalinić je "krinkl" verziju i jednog i drugog komada dopunila efektnim ukrasom za kosu i romantičnim, ženstvenim gležnjačama.

Bela kragna može da bude i odličan "solo" detalj - skinite je sa košulje koju ćete naći za male pare u nekoj "sekond hend" radnji i dopunite crnim topom. Zanimljiva kravata može da ih poveže, a uz ovakav gornji deo lepo se slažu i pantalone i suknja. 

Detalji su ono što običnu crnu (a i svaku drugu) haljinu može da učini svečanom - dugačke rese ili srebrna mreža prišiveni na porub jednostavnog modela. 

Promo / Hush 

Preko crnog topa možete da obučete lame majicu ili da dodate još jedan top sa kristalima i odmah dobijate novogodišnji efekat.

ATA / Antonio Ahel 

Nije nužno ni da jurite za crnom bojom - istaknite se u masi belim blejzerom ili odelom, bež džemperom i suknjom od satena ili šljokica, a razmislite i o toliko popularnoj crvenoj, braon, pa čak i pink!

Zavirite u našu galeriju slika, ideja je mnogo - na običnu suknju ili košulju možete da došijete krupne cvetove od tkanine, perje, pustite mašti na volju.  Ako ima još malo vremena za izbor svečane haljine, ne propustite ove trendove.

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA  Instagram/katavux

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.