SRPSKA MODNA IKONA SE U TOME I UDALA: Ova obuća je najveći hit leta 2023.

Papuče sa platformom ovog leta ponovo su se vratile na velika modna vrata.

Shutterstock

Trend koji je bio izuzetno popularan devedesetih godina prošlog veka sada opet vlada modnim pistama, ali i ulicama i plažama. U pitanju su papuče sa platformom, koje svaka modna blogerka i influenserka ove sezone ima u svom garderoberu, a mogu se kombinovati uz najrazličitije stajlinge.

Japanke su ove godine jedan od najmodernijih modela letnje obuće, koji više nije rezervisan samo za plažu, pa je tako ovaj komad dobio i svoju varijantu sa platformom. Poznata srpska manekenka Antonina Petković čak se i udala u jednom takvom modelu.

Mogu se kombinovati sa hajinama, suknjama, šortsevima, a odlično idu čak i na farmerke.

Druga opcija su papuče na platformu sa širokim kaiševima, u kojima mnoge poznate dame rado šetaju gradom, ali ih nose i u večernjim varijantama.

Pored toga što su udobne, ove masivne papuče daju dozu šika svakoj kombinaciji, a idealan su izbor uz, recimo, lepršave i romantične dugačke haljine.

Nešto elegantniji izbor su papuče koje imaju visoku platformu samo pozadi, dok na prednjem delu nisu izdignute, a otvor im je "kockast", što je takođe jedan od trendova koji je ponovo u modi.

Predlog modnih stručnjaka je da ovakav model papuča odaberete u nekoj jarkoj boji, iako ni sa klasikom poput crne i braon nećete pogrešiti.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow  TikTok/syedassb/xxhks