ŽENE POLUDELE ZA SANDALAMA ANĐELINE DŽOLI: Udobne i moderne, idu uz haljine, pantalone i šortseve - za celo leto!

Bela boja i platforma su recept za moderne sandale ovog leta, a Anđelina Džoli nosi baš takve!

Profimedia

Kad je Anđelina Džoli izašla u šoping sa ćerkom Zaharom, bila je pravo oličenje letnje mode. Lepršava bela haljina modne kuće "Brunelo Kućineli" bez rukava ukrojena je na struku i naglašava vitku liniju glumice.

Maksi dužina garantuje svežinu u vrelim danima, a najzanimljiviji detalj su sandale koje će biti najmodernije ovog leta.

U pitanju je model sa širokim kaiščićima koji osiguravaju udobnost, a meka platforma malo izoluje stopala od vrelog gradskog asfalta. Ona se sastoji od dva sloja: bele rebraste gume i plute koja dolazi uz samu kožu. Kaiševi su kožni, a poseban detalj su uočljive zlatne nitne.

Profimedia 

"Kloe" model koji nosi Anđelina košta oko 1.000 evra, ali će mnogi proizvođači ponuditi slične modele po daleko pristupačnijim cenama. Pogledajte još varijacija na ovu temu, u galeriji slika.

Promo / MyTheresa Top trend

Modni znalci tvrde: bela boja i platforma su recept za moderne sandale ovog leta. Nije ni čudo što su žene oduševljene ovim modelom, jer garantuje i udobnost zahvaljujući mekoj telećoj koži od koje su sandale napravljene.

Promo / Farfetch 

Lepa Endži uz njih nosi bež "šoper" tašnu, a celu kombinaciju ponekad upotpuni kratkom bež jaknom od lana i svile, a nekad ogrne samo crnu teksas jaknu. 

Profimedia 

Pogledajte još zanimljivih letnjih kombinacija u galeriji slika!

Instagram / laurajuliesh, Instagram / anoukyve Zanimljive kombinacije i moderne boje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna