NAJLEPŠA MODNA KOMBINACIJA U KOJOJ JE IKAD VIĐENA: Tamara Kalinić prošetala divnu haljinu, fanovi se posvađali oko kaiša

Zeleno je top trend boja za ovu godinu, a Tamara je oduševljena njome - pogledajte kakvu je haljinu odabrala!

Youtube / Tamara Kalinic

Tamari Kalinić više nije potrebna titula jedne od sto najuticajnijih influensera po izboru magazina Tajm, mada je ona s ponosom nosi na svom Instagram profilu. Mnogo joj više znači gotovo milion i po fanova koji joj svakog dana poklanjaju poverenje na ovoj društvenoj mreži, dive joj se i komentarišu modne kombinacije, ali i divan dom u Milanu. 

Sad ih je sve "bacila u trans" divnom zelenom haljinom čija je nijansa top trend za 2023. godinu. Svaka žena koja drži do mode nosiće bar nekoliko zelenih komada ove godine, a u ponudi su šartrez nijansa u kojoj ima mnogo žute, nešto zelenija - limeta, zatim ona snažna "otrov" zelena, ali i boje mahovine, trave i masline.

Tamara je spremna da odmah bude ambasadorka ove boje. Fanovi su je već proglasili "zelenom boginjom", jer ih u novoj haljini pomalo podseća na ženstvene božanske figure. 

Profimedia 

Reč je modelu bez rukava, od trikotaže koja lepo pada sve do samih skočnih zglobova. Oko ramena, blogerka je ogrnula predimenzionirani džemper iste boje i teksture i on daje poseban modni šmek ovoj kombinaciji.

Ona je spremna i na još jedan izazovni trend, a to je obuća u boji zlata, što je modni predlog koji mi tek treba da "svarimo". Tu su i zlatna tašnica i ukras na kosi u istom tonu.

Ali ono što je "posvađalo" njene obožavatelje su kaiš i ručni sat. Neki su komentarisali kako se ni jedno ni drugo ne uklapa, ali vi pogledajte ove detalje u galeriji slika - da li se uklapaju, po vašem mišljenju?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna