KAKVI KAPUTI!? KO TO JOŠ NOSI: Slavna manekenka najavila top trend za zimu 2022.

Kaputi će biti najmanje nošeni predstojeće zime, reklo bi se po pojavi Kejt Mos na Nedelji mode u Parizu. Mnogo će biti modernije ovakve bunde i jakne...

Profimedia

Prvi red u publici na modnoj reviji modne kuće Iv Sen Loran bio je sinoć rezervisan za najbolje manekenke svih vremena. Pravom hepeningu na Nedelji mode u Parizu prisustvovale su zvezde poput Karle Bruni, Amber Valete, Eve Hercigove i Šalom Harlou.

Kejt Mos je pozirala srećna sa svojim nekadašnjim koleginicama, a njeno modno izdanje je privuklo opštu pažnju. Svi supermodeli su, naravno, nosili večernje kombinacije slavne francuske kuće, a ona je bila u maloj crnoj haljini i - bez kaputa!

Umesto njega, ogrnula je crnu bundu od veštačkog krzna, odajući tako priznanje i luksuznom francuskom brendu koji je lane objavio da od 2022. godine prestaje da koristi pravo krzno. Decenijama je trajao pritisak na njih, a već su odavno pod njim popustili Guči, Balensijaga, Botega Veneta i Aleksandar Mekvin. 

Profimedia 

Možda upravo zato, glavni trend je - veštačko krzno! Ako ćemo pravo, ono je u modi već više godina, mada se iz sezone u sezonu boje i tkanja pomalo menjaju. Ove godine ćemo ga videti na kraćim jaknama, ali i dužim bundama, a neretko i u komadima poput suknji.

Profimedia 

Ako taj tip odeće nije za vas, ne propustite da osvežite svoje modne kombinacije barem torbom od veštačkog krzna ili šeširićem. 

Pored bundica od veštačkog krzna, u modi su i jakne i mantili od veštačke kože, a model koji ćete veoma često viđati na Instagramu je "šaket" - kombinacija košulje i jakne ("shirt+jacket") .

Sve u svemu - pitanje je da li ćete uopšte stići da nosite kaput pre nego što dođe oštra zima i bude vreme za ozbiljnu perjanu jaknu. Bolje pripremite bomber jaknu ili toplo postavljenu bajkerku. Zavirite u galeriju slika i pogledajte dobre modne kombinacije za hladne dane!

Instagram / mimiar, Instagram / oliviaculpo U modi su veštačka koža i krzno.

Izvor: Lepa&Srećna