NAJMODERNIJE FARMERKE ZA JESEN 2022: Glavni trend koji već nose najpoznatije žene sveta

Vreme je da pregledate farmerke u svom ormanu i proverite - da li imate najmoderniji model za jesen 2022. godine?

Profimedia

Kad manekenke Hejli Biber i Džidži Hadid ostave svoj "pečat" na neki model, onda se ceo ženski svet priprema da sličan komad odeće nekako ubace u svoje modne kombinacije. Baš takav je slučaj sa širokim farmerkama koje će biti super-moderne na jesen 2022. godine.

Najbolje će se slagati sa patikama koje i dalje stoje na mestu broj jedan svake modne rang liste, ali ćete ih nositi i sa glomaznim mokasinama i čizmicama.

Mada se mnogima neće svideti što moraju da se odreknu svojih omiljenih "dženingsa" (legings sašivene od džinsa), treba ih na neko vreme smestiti na udaljene police.

Profimedia 

Selin, Šanel i Balensijaga su ponudile "begi" farmerke (vrećaste) još prošle godine, a sad njihov primer slede i druge modne kuće.

Ulice modnih metropola su preplavile teksas pantalone sa širokim nogavicama koje ravno padaju do poda, kao i "kargo" modele na kojima je širina naglašena našivenim džepovima.  U modi su i one koje se postepeno šire, u trapezastom obliku.

Profimedia 

Ako ste raspoloženi za malo egzotičnije varijante, pogledajte kakav neobičan model nosi glumica Trejsi Džoj Ros. Hajline farmerke imaju umetnute trouglove od platna koje daju širinu nogavicama, a kod mnogih ovih modela je struk blago spušten.

Zavirite u galeriju slika i odaberite model za sebe!

Profimedia Modeli za jesen i zimu

Izvor: Lepa&Srećna