KANSKI FESTIVAL JE TEK POČEO, A VEĆ IMAMO NAJVEĆI MODNI PROMAŠAJ: Hurem se zanela u želji da zablista

Kanski festival sinoć je zvanično otvoren premijerom filma "Final cut" i trajaće do 28. maja. Crvenim tepihom prodefilovale su brojne poznate dame, a među njima i tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli.

Profimedia

Kanski festival još od osnivanje ove prestižne smotre 1964. godine privlači svetske zvezde na Francusku rivijeru. Filmske dive uživaju u prilici da pokaže savršene savršene toalete i frizure koje su mesecima brižljivo birale.

Kako se o stajlinzima govori danima, baš sve dame se svojski potrude da budu u centru pažnje. Dešava se da u želji da zasene druge, nekada preteraju. Merjem Uzerli ne propušta da se prošeta Kroazetom, a po pravilu bira neobične haljine. Tako je bilo i ovoga puta. 

Tursko-nemačka glumica se pojavila na premijeri filma "Final cut" u toaleti koja nije mogla da prođe neprimećeno. Ogromna mašna, karneri, puf rukavi - svega je bilo previše.  Uprkos trudu koji je uložila, čuvena Hurem nije dobila pozitivne komentare za toaletu koju je ponela. Šta više, na samom početku festivala pretenduje da ponese titulu najvećeg modnog promašaja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna