"OVO JE NAJLEPŠE ŠTO SAM NA ŽENSKOJ NOZI IKADA VIDEO": Sofija Vergara u sandalama koje i muškarci komentarišu

Cipele Sofije Vergare obično su veoma ženstvene, ali ovoga puta nadmašila je sebe.

Profimedia

Kolumbijska lepotica Sofija Vergara spada među žene koje odevnim kombinacijama umeju da istaknu zanosne obline. Ona nosi i farmerke i haljine ali ono što je nezaobilazan deo njenog stajlinga su vrtoglave potpetice. I to ne bilo kakve - one od 12 centimetara su uobičajene za popularnu glumicu. Na snimanje šoua "Amerika ima talenat" došla je u brižljivo biranom autfitu.

Obula je sandale sa izrazito tankom i visokom potpeticom, koje napred imaju platfromu ukrašenu srebrnim kamenčićima, takođe nazaobilaznu kod njene obuće. Crna haljina midi dužine, ukrašena šljokicama i perjem savršeno joj je pristajala.

Potpuni kontrast haljini i štiklama bio je kaput vojničkog stila zeleno-sive boje s velikim džepovima i pojasom oko struka. Sofijino izdanje dopalo se njenim obožavaocima, a posebno sandale koji su čak i muškarci komentarisali.

Profimedia 

"Jako mi se dopadaju, ovo su najlepše ženske sandale", "Čekaj, kako se u ovome hoda?", samo su neki od komentara na glumičin izbor obuće.

Sofija visoke potpetice nosi i kada ide u kupovinu, a nedavno je prošetala komplet koji je apsolutni hit sezone.

Profimedia Sofija Vergara u kompletu od satena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna