DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ZAISTA ONA? Voditeljka preživela stravičnu tragediju, a sada se potpuno promenila

Voditeljka šoua "Britain's Got Talent" Amanda Holden, poznata je po provokativnim izdanjima kojima privlači mnogo pažnje. Zbog toga se često nalazila na meti kritika jer se doza provokativnosti koju plasira, publici često ne dopada.

Profimedia

Poznata brtinaska voditeljka Amanda Holden jako dobro zna kako da privuče pažnju. Iako je u februaru proslavila jubilarni 50. rođendan, ne odustaje od providnih, izazovnih haljina, kombinezona od tila i dubokih dekoltea.

Pošto jako vodi računa o svojoj liniji, takva izdanja Amanda i može da iznese, ali se na društvenim mrežama često mogu videti kritike, a nije mali broj onih koji smatraju da prelazi granicu dobrog ukusa. Ipak, sada se pojavila zakopčana do grla, u monohromatskom izdanju braon boje, pa su je mnogi jedva prepoznali.

Profimedia 

Amanda je u istoj nijansi uklopila rolku, kožnu suknju, čizme, torbu i kaput,a  čak su i naočare bile u istoj nijansi. Amanda je izgledala besprekorno pa su usledile brojne pohvale za stajling. Inače, voditeljka je doživela veliku porodičnu tragediju kada je izgubila bebu u sedmom mesecu trudnoće. O gubitku koji je jedva podnela smogla je snage da govori tek godinama kasnije.

 Kakav je voditeljkin stil bio donedavno pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Amanda Holden u provokativnim izdanjima

 Izvor: Lepa&Srećna