PRAKTIČAN AKSESOAR ZA ŽENE: Spakujte sve one sitnice koje su vam neophodne za svaki dan

Profimedia

Većina žena u torbi ili rancu voli da nosi puno stvari, od novčanika, mobilnog telefona do neophodnih sitnica, šminke i kozmetike. Kako bi sve bilo na jednom mestu, nezaobilazan je neseser.

U njega može da se stavi sve što je potrebno kako bi vam željene stvarčice bile pri ruci.

Možete ih nositi zasebno kao tašnicu, ili staviti u praktičan i moderan ranac. Izdvojili smo najtraženije modele, a na vama je da izaberete koji vam se najviše dopada.

Uzbudljivi i raznovrsni, mali i veliki neseseri su neophodni svakoj dami. Ovaj zlatni neseser srednje je veličine, dimenzija 18 x 12 x 6 cm i praktičan je za skoro svaku torbu. Jednim klikom poručite ga OVDE po ceni od 599 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo 

Beli neseser sa blagim nepravilnim linijama na sebi je jedan od najpopularnijih modela. Sa ručkom sa strane, može poslužiti i kao praktična torbica, a predstavlja i savršen poklon za vama dragu osobu. Po ceni od 599 rsd možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Promo 

Još jedan prelep neseser u modernoj puder roze boji idealan je za vašu torbu, putovanja i za sve one sitnice koje su vam potrebne. Srednje je veličine dimenzija 20 x 10 x 6. Ima blagi sjaj i malo je veći od vaše šake. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9do 17h, po ceni od 599 rsd.

Promo 

Za sve one koji ne vole kabaste torbe neudobne za nošenje, ovaj ranac je idealan izbor. Odličan je za jesenje i zimske dane, a ujedno će oplemeniti svaku vašu odevnu kombinaciju. Njegove dimenzije su 26 x 28 x 9, a možete izabrati srebrni, crveni, teget i zlatni. Ne čekajte ni malo da nabavite ovaj praktičan i lagan ranac od kog se nećete odvajati. Poručite ga OVDE po ceni od 2.500 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

Promo 

Promo 

* Svi proizvodi imaju garanciju 6 meseci, a celokupan asortiman pogledajte OVDE.

Tekst: Promo